Pagina 15 - 2824_NAJAARSFOLDER 2013 LR

Basis HTML versie

eeke l aar eye fash i on heuve l s t raat 59
15
ROB HEIJLANDS ~ LE BISTRO
Mabré van rund, gerookte forel en ganzenlever
met frisse sla en gebakken appel
Ik heb gekozen voor dit gerecht vanwege de combinatie. Het
“gerookte” uit de zee, samen met de volle smaak van de eendenlever. Dit
samenhangend met dunne plakjes goed rundvlees.
Deze combinatie is een lust voor vlees en vis liefhebbers!
HANS VERHOEVEN ~ KOK VERHOEVEN
Salade van Kreeft met zoetzure groenten,
Belottaham en citroenmayonaise.
Restaurant Kok Verhoeven werkt graag met kreeft. Dit prachtige schaal-
dier komt dan ook in veel verschillende bereidingen voor. Met de komst
van ons nieuwe homarium van 6 meter boven de bar zal dit in de toe-
komst nog meer groeien. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor vele
andere vis- en vleesgerechten.
Lekker Eekelaar
We gaan ervan uit dat onze brillensmaak u goed bevalt, maar wat vindt u van onze culinaire voorkeur? We vroegen drie Tilburgse
top-koks een ‘Eekelaar gerecht’ te bereiden. Hans Verhoeven (Kok Verhoeven), Rob Heijlands (le Bistro) en Mike van Strien
(Taste) presenteren u hun favoriete gerecht. Het recept en de bereidingswijze vindt u terug op onze website. Succes en smakelijk
eten! Oh ja, mocht u wat te veel hebben gemaakt: u heeft ons telefoonnummer, toch?
MIKE VAN STRIEN ~ TASTE
Chocolade met banaan
We hebben voor dit dessert gekozen omdat de koude periode weer
aanbreekt en dus komen er weer meer volle smaken op tafel. Chocolade en
banaan hebben veel smaak en is een goede afsluiter als dessert in een menu
met bijvoorbeeld wild. Het is leuk om met verschillede structuren te werken
om zo een smaakvol en verassend gerecht te maken en te presenteren.
Scan de code
of kijk op
www.eyefash.nl/koken